"Ja se valtakuntamme oli kuusia korkeampi
ja ne ruhtinatar ja ruhtinas hallitsi kaikki hommat.
Ja sitten kun juotiin viiniä, me puhuimme tulevista ja
me unelmoitiin siitä, että juuri tällaista olisi."
-Ilpo Tiihonen-

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Panelointia ja maalausta, mutta ei enää kauan

Nyt alkaa panelointityö olla loppusuoralla ja enää on vaan vähän jäljellä. Makuuhuoneet on valmiit, samoin ison makuuhuoneen vaatekomero. Osasta väliseinistä puuttuu vielä pari ylintä paneelia, koska yläkerran aulan katosta on vielä on puolet paneloimatta. Lisäksi yhdeltä seinältä portaiden kohdalta puuttuu paneelit. Kylpyhuoneen seinistä puuttuu kipsilevyt ja ennen kuin ne on paikoillaan, ei vessan ulkoseiniä paneloida, koska kipsilevyjen asentaminen sisäpuolelle on hieman helpompaa jos seinät on vielä "auki". Ei ole paljoa enää.
Viikonloppuna on myöskin tehty paikka ladolle, joka saadaan ensi viikon lauantaina. Sisällä on myöskin niin kamala sotku, että kun ollaan saatu kaikki paneloitua niin seuravaksi siivotaan koko talo vaikka siihen menisi viikko. Seinät pitää myös puhdistaa ja pestä tarttuneet villat pois, jotta saadaan maalata kaikki toiseen kertaan. Oikeassa hirressä ja hirsipaneeleissa on melko huomattava sävyero. Ilmeisesti oikea hirsi imee enemmän väriä ja voi olla että yläkerran panelotuja seiniä ei tarvitse maalata toiseen kertaan. Joka tapauksessa alakerrassa on muutama maalaamaton seinä vielä, ne maaltaan ensin, ja sen jälkeen kaikki toiseen kertaan. Katsotaan sitten miltä näyttää.
Yläkerran isoa makuuhuonetta.

Makuuhuone ja vaatehuone.


Portaiden kohdalta.

Nyt tämä seinä on valmis, alaosa pitää vielä maalata. Sinne ei olla päästy vielä maalaamaan, koska puoli olohuonetta on ollut täynnä paneelia. Nyt sitä on enää muutama paketti jäljellä.

Tämän verran on kattoa paneloimatta.








Vaatehuoneesta puuttuu katto vielä.


Byggare Bob.
Tuota seinää isäntä jäi askartelemaan tänään kun lähdettiin kotiin. Kohta lähdetään uimaan koko perhe:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti