"Ja se valtakuntamme oli kuusia korkeampi
ja ne ruhtinatar ja ruhtinas hallitsi kaikki hommat.
Ja sitten kun juotiin viiniä, me puhuimme tulevista ja
me unelmoitiin siitä, että juuri tällaista olisi."
-Ilpo Tiihonen-

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Pari kuvaa vain

 Taas alkaa olla viikko lopuillaan ja taas ollaan vähän lähempänä maalia. Yläkerta on edelleen työnalla. Isäntä sahaa, maalaa ja naulaa paneelia minkä ehtii. Onneksi ollaan saatu maalamisessa apua eikä ole illalla tarvinnut ensimmäisenä aloittaa maalaamisesta, vaan on ollut paneelia valmiiksi maalattuna. Molemmat pienet makuuhoneet ovat nyt valmiit ja isokin alkaa valmistua pikkuhiljaa. Vessan seiniin tulee kipsilevyt ja kaakelit. Seuraavaksi pitäisi saada lattialämmitys ja valu lattiaan. Tavoitteena on saada panelointi valmiiksi tämän kuun aikana:) Sen jälkeen voidaan miettiä tuota vessaa ja alakertaa. Tänään on myöskin ruuvattu n. 250 ruuvia terassiin.
Keittiön ja eteisen lattian kaakeloinnista sovimme naapurin kanssa ja hän tulee sen tekemään. Hän kävi myöskin mittaamassa lattian kosteuden. Noin kuukauden päästä tulee keittiö ja muut kiintokalusteet ja sitä ennen pitäisi saada kaakeloitua ja maalattua ainakin ne seinät toiseen kertaan, joihin kalusteita tulee. Nyt alkaa olla paljon selkeitä töitä ja voisi melkein tehdä listan, josta voi vaan viivata yli kun on saatu tehtyä ja sen jälkeen voidaan alkaa muuttaa.

Matildan huone.

Edelleen Matildan huonetta.

Vauvan huone.

Tätä seinää on paneloitu pikkuhiljaa sitä mukaa kun on jäänyt "ylijäämäpaneelia" isommista seinistä.

Isosta makuuhuoneesta.

Ison makuuhuoneen toisesta nurkasta

Tähän tulee toiselle puolelle kipsilevy ja toiselle puolelle paneeli. Vaatehuoneen seinät ja katto tehdään myös ainakin osittain niistä mitä jää yli muualta.

Isoa makuuhuonetta.

Vessaa.
Molemmat pinent makuuhuoneet "aulasta" päin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti