"Ja se valtakuntamme oli kuusia korkeampi
ja ne ruhtinatar ja ruhtinas hallitsi kaikki hommat.
Ja sitten kun juotiin viiniä, me puhuimme tulevista ja
me unelmoitiin siitä, että juuri tällaista olisi."
-Ilpo Tiihonen-

tiistai 9. marraskuuta 2010

Sisustussuunnitelmia

Tähän väliin ajattelin laittaa muutaman sisustusaiheisen kuvan. Sisustusaiheisia päivityksiä tulee varmasti myöhemmin vähän yksityiskohtaisemmin.

Meillä tulee olemaan melko maanläheinen tyyli koko sisustuksessa. Ensinnäkin talon ulkoseinät maalataan ruskeaksi ja sisäpuolelta kaikki seinät ja katto käsitellään valkoisella läpikuultavalla vahalla (sävyt ovat vielä mietintävaiheessa) Ulkopuolen listat tulee olemaan valkoiset ja sisällä listat petsataan ruskeaksi. Seinät tulee olemaan siis hirttä ja hirsipanelia joten tapetteja ei tule muualle kuin vessaan. Yläkertaan tulee lankkulattia ja alakertaan parketti. Parketin sävy tulee olemaan ruskean harmaa:
Lähde: Timberwise

Alakertaan keittiöön ja tuulikaappiin tulee isoa laattaa, kodinhoitohuoneeseen ja kylpyhuoneeseen vähän pienempää. Kylpyhuone tulee olemaan musta/harmaa joten kodinhoitohuone saa olla aika neutraali; kaapit saavat olla ihan tavalliset valkoiset ja lattialaatta samaa kuin kylpyhuoneessa. Alakerran vessa tulee olemaan varmasti aika lähellä allaolevia. Koska vessoihin tulee seinille tapetit, ajattelimme että alakertaan voisi laittaa peilin taakse ns. tehosteseinän.

Lähde: Petra-keittiöt


Keittiö on meillä aika iso joten sinne tulee näillä näkymin saareke jossa on liesi. Keittiöstä tulee yksinkertainen ja tyylikäs. Alakaapit tulee olemaan sileät tummanruskeat, melkein mustat viilukuviolla ja yläkaapit sileät mattavalkoiset. Yläkaapeista osa voisi olla etsattua lasia. Alemman kuvan keittiö on aika lähellä sellainen kuin meille tulee.

Lähde: Petra-keittiöt







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti