"Ja se valtakuntamme oli kuusia korkeampi
ja ne ruhtinatar ja ruhtinas hallitsi kaikki hommat.
Ja sitten kun juotiin viiniä, me puhuimme tulevista ja
me unelmoitiin siitä, että juuri tällaista olisi."
-Ilpo Tiihonen-

maanantai 6. helmikuuta 2012

Pikapäivitystä sairastuvalta

Perjantaina saapuivat loput kodinkoneet. Nyt on enää liesituuletin, jota odotellaan. Viikonloppuna ei tapahtunut ihan niin paljon kuin oli tarkoitus, sen sijaan vietettiin sairastupaa. Tänään on tarkoitus alkaa laittaa lattiaa paikoilleen. Isäntä eilen vähän aloitteli sitä ja tyhjensi alakerran makuuhuoneen. Lattian asentaminen on niin nopeaa että se varmasti itsessään valmistuu nopeaa tahtia, kunhan vaan saadaan kaikki roina selvitettyä. Toivottavasti ei tarvitse alkaa kauheasti hiomaan lattiaa.
Perjantaina yritin saada kiinni porrasmyyjää huonoin tuloksin. Porrastehtaalta oli kuitenkin soitettu isännälle, että portaat ovat valmiit ja voitaisiin asentaa jo tämän viikon perjantaina. Me oltiin varauduttu seuraavaan viikkoon ja sovittiin, että jos vain saadaan kaikki tarvittava valmiiksi, niin portaat voidaan tulla asentamaan perjantaina, jos ei, niin mennään alkuperäisen suunnitelman mukaan.
Nyt ollaan saatu paljon apuja faffalta ja vaikka isäntä on itse ollut päivät töissä niin faffa on ollut rakentamassa. Olohuoneen kattokin on nyt ihan valmis ja siitä tuli tosi hyvä. Jonkin verran listoja puuttuu vielä.
Keittiösaareketta.

Jääkaappi ja pakastin paikoillaan.

Korkean tilan listoja.

Vähän toisesta suunnasta. Palkit on hiottu ja ne vielä maalataan samalla sävyllä kuin pilarit ja listat ovien ja ikkunoiden ympärillä. Palkkeihin tulee myös spotit sekä ylös- että alaspäin.
Tällä viikolla käynnistetään myös suursiivous koko talossa ja rouva on alkanut pakata muuttoa varten. Se lähestyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti