"Ja se valtakuntamme oli kuusia korkeampi
ja ne ruhtinatar ja ruhtinas hallitsi kaikki hommat.
Ja sitten kun juotiin viiniä, me puhuimme tulevista ja
me unelmoitiin siitä, että juuri tällaista olisi."
-Ilpo Tiihonen-

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Kylpyhuone- ja kaakelisuunnitelmia

Sillä aikaa kun isäntä rakentaa meidän taloa, olen saannut myönnytyksen suunnitella sisustusta, kylpyhuonetta, kaakeleita, keittiötä, jne. Tähän postaukseen tulee kuvia kylpyuone- ja kaakelisuunnitelmista ja ideoita mahdollisesta tyylistä. Päivittelen lisää kuvia ja suunnitelmia sitä mukaa kuin niitä syntyy. Keittiö on aika pitkälle suunniteltu ja päätetty mutta näistä eri asioista tulee omat postaukset, joihin voin sitten päivitellä uutta sitä mukaa kun sitä syntyy. Sisustuksessa haluan painottaa sanontaa "Vähemmän on enemmän". Sisutus tulee olemaan yksinkertainen ja tyylikäs. Värit tulee olemaan melko maanläheisiä, luonnonvalkoista, ruskean ja harmaan eri sävyjä, vaaleassa kuitenkin pysytään. Näitä voi sitten piristää värikkäämmillä tesktiileillä. Maanläheisyys siksi, että onhan talomme ns. ekotalo. Pihasuunnitelmista tulee myös oma postaus. Pihan suunnittelu on melko haastavaa ja ymmärrän että monet päätyvät palkkaamaan maisemasuunnittelijan. Allekirjoittanut haluaa sen kuitenkin tehdä itse. Pihalla on röykkiöittäin isoja kiviä ja niistä ja niiden käytöstä on jo suuret suunnitelmat.


Meille tulee kylpyhuoneeseen kaksi suihkua ja ne voisi asettaa molempiin nurkkiin näin. Ja keskelle samanlainen hylly shampoille. Valko-ruskea linja voisi jatkua myös kylpyhuoneessa. Lähde:Kaakelikeskus


Toinen vaihtoehto valko-ruskealle on harmaa. Lähde: Kaakelikeskus

Kiva vaihtoehto seinään muurattavalle shampoohyllylle. Lähde: kaakelikeskus.

Lähde:Kaakelikeskus
Metallihohtoinen lattialaatta sopisi keittiöön. Lähde:Kaakelikeskus.

1 kommentti:

  1. Jättefina badrumsbilder! Vi hade också funderat på en sådan där hylla, men det blir antagligen för trångt...Det blir lyxigt med två duschar, det vill alla ha!!

    VastaaPoista