"Ja se valtakuntamme oli kuusia korkeampi
ja ne ruhtinatar ja ruhtinas hallitsi kaikki hommat.
Ja sitten kun juotiin viiniä, me puhuimme tulevista ja
me unelmoitiin siitä, että juuri tällaista olisi."
-Ilpo Tiihonen-

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Työt edistyy

Aluskate on saatu päälle ja tuulensuojalevyt melkein kokonaan laitettua. Kattotuoleissa ym. rakenteissa on mennyt aika kauan aikaa. Viikonloppuna saatiin apua myös Etelä-Suomesta asti kun isäni tuli auttamaan. Apu oli hyvin tervetullutta, sitä kun ei pahemmin ole muuten tullut. Isäntä on ollut ahkerasti tontilla joka ilta, joissain töissä vaan tarvitsisi toista käsiparia.
Katto on vähän normaalia monimutkaisempi ja työläämpi mutta nyt alkaa olla valmista. Katto- ja reunatiilet ladotaan paikoilleen näillä näkymin talkooporukalla. Yläkerran seinät täytyy saada valmiiksi jotta päästään puhaltamaan Ekovillat ja saadaan ikkunat ja ovet paikoilleen. Alakerran hirsiseinät täytyy väliaikaisesti suojata muovein kun lattia valetaan. Toivottavasti päästään tekemään sekin pian, jotta saadaan muurata takka ja lämpöä tupaan. Kuvat on otettu viikonlopulta joten viimeisimmät työn tulokset eivät ole nähtävissä. Tänään ei ehditty tytön kanssa käymään ennen pimeän tuloa joten ei saatu enää pimeässä kunnon kuvia.
Ensimmäinen reklamaatiokin tuli tehtyä ikkunapelleistä. Allekirjoittanut löysi niistä naarmuja, joten pellit lähtevät vaihtoon. Mammuttihirren kanssa tuntuu sujuvan nuokin hyvin, ja helposti. Ongelmiin/kysymyksiin tartutaan ja hoidetaan ne asiallisesti heti. Toivottavsti sama jatkuu loppuun asti.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti